AgroTECH PMD

Ocena: 5/5 (1 vote)
24426 TREŠNJEVAC, Srbija Pozivni broj: 024
AgroTECH PMD
AGROTECH TREŠNJEVAC, POLJOPRIVREDNE MASINE SRBIJA, SETVOSPREMACI, PLUGOVI, MEDJUREDNI KULTIVATORI, GERMINATORI, DRLJACE, VALJCI ZA SINTNJENJE, VIBROCULT, AGROSRB, FOP, VOGEL&NOOT, TANJIRACE
Adresa:

TOPOLSKI PUT 2

Telefon:

024/224 224

Agrotech je zastupnik više svetski poznatih proizvođača poljoprivredne mehanizacije kao što su Versatile, Idrofoglia, Berthoud, Rauch, Ma/Ag, Hauer, Fliegl i Weidemann. Agrotech je ekskluzivni zastupnik najvećeg Evropskog proizvođača prikolica FLIEGL i renomiranog danskog proizvođača priključne mehanizacije HE-VA. Agrotech zastupa i jednog od najpoznatijeg proizvođača traktora na svetu: Steyr.

U našoj ponudi su mašine od renomiranih proizvođača, koji se smatraju specijalistima u sopstvenoj oblasti proizvodnje. Pored toga, stalno radimo na proširivanju naše ponude kako bi partnerima ponudili savremenu i adekvatnu mehanizaciju koja će obezbediti profitabilnu proizvodnju.

Pored prodaje i održavanja mehanizacije, kompanija Agrotech je u prilici da svojim partnerima obezbedi i odgovarajuće finansiranje preko banaka ili lizing kuća.

NOVI SAD: Sentandrejski put 161 Telefon: 021/6419 809

Mapa:

POLJOPRIVREDNE MASINE SRBIJA TREŠNJEVAC

Za dodatne informacije: usluge, cena, proizvodi, radno vreme, katalog, cene, prodaja, cenovnik, popust, akcija, online, facebook, zaposlenje, snizenje, posao ukoliko nisu navedeni na našem sajtu, ostvarite info kontakt sa AgroTECH PMD, POLJOPRIVREDNE MASINE SRBIJA TREŠNJEVAC