PELET PROM
Ratka Pavlovića 8
PROKUPLJE

PELET PROM Ratka Pavlovića 8 PROKUPLJE, se nalazi u delatnosti: PELET PROKUPLJE i u kategoriji: PELET SRBIJA, Preduzeće Pelet Prom uspešno posluje sa sedištem u Prokuplju.

Proizvodnja i prodaja peleta Prokuplje Srbija

Naša osnovna delatnost je proizvodnja peleta za ogrev i prodaja peleta za ogrev. Zalažemo se za siguran i pouzdan način poslovanja zbog čega smo stekli veliki ugled i ostvarili saradnju sa mnogim klijentima.

Pelet je proizveden iz usitnjenog drveta ili piljevine, valjkastog je oblika. Proizvodi se pod visokim pritiskom usled čega se podiže temperatura i stvara prirodni lepak, pa peleti uspevaju da zadrže oblik valjka i nakon hlađenja.

Kompaktnost peleta vidljiva je i prilikom transporta gde se pojavljuje 0,5% drvne prašine. Pelet se dobija iz čiste drvne piljevine bez hemijskih dodataka i sredstava. Spada u obnovljive izvore energije i kod izgaranja ne proizvodi stakleničke plinovekao izvor topline i smatra se jednim od retkih apsolutno prirodnih i zdravih energenata. Radimo veleprodaju peleta na teritoriji cele Srbije.

Naš pelet je velicine prečnik 6 mm, sadržaj vlage 3%, ima energetsku vrednost 5,2 KWG/Kg, pepeo 0,8%.

Pakujemo ga u džakove od 15 kg, Kljucne reci: pelet prokuplje, prodaja peleta prokuplje, proizvodnja peleta prokulje, pelet proizvodnja prokulje, pelet prodaja prokuplje
Telefon: 010 027/333 225
Mobilni telefon: 062/1989 918
PIB: 110018583
Tekuci racun: 160-471252-95

Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa
Ratka Pavlovića 8
Poštanski broj
18400
Mesto
PROKUPLJE
Region
Srbija
Država
Srbija
Telefon
010/027/333 225

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.