PELET PROM

Nema ocene
18400 PROKUPLJE, Srbija Pozivni broj: 010
PELET PROM
pelet prokuplje, prodaja peleta prokuplje, proizvodnja peleta prokulje, pelet proizvodnja prokulje, pelet prodaja prokuplje
Adresa:

Ratka Pavlovića 8

Telefon:

027/333 225

Mobilni telefon:

062/1989 918

PIB:

110018583

Tekući račun:

160-471252-95

Preduzeće Pelet Prom uspešno posluje sa sedištem u Prokuplju.

Proizvodnja i prodaja peleta Prokuplje Srbija

Naša osnovna delatnost je proizvodnja peleta za ogrev i prodaja peleta za ogrev. Zalažemo se za siguran i pouzdan način poslovanja zbog čega smo stekli veliki ugled i ostvarili saradnju sa mnogim klijentima.

Pelet je proizveden iz usitnjenog drveta ili piljevine, valjkastog je oblika. Proizvodi se pod visokim pritiskom usled čega se podiže temperatura i stvara prirodni lepak, pa peleti uspevaju da zadrže oblik valjka i nakon hlađenja.

Kompaktnost peleta vidljiva je i prilikom transporta gde se pojavljuje 0,5% drvne prašine. Pelet se dobija iz čiste drvne piljevine bez hemijskih dodataka i sredstava. Spada u obnovljive izvore energije i kod izgaranja ne proizvodi stakleničke plinovekao izvor topline i smatra se jednim od retkih apsolutno prirodnih i zdravih energenata. Radimo veleprodaju peleta na teritoriji cele Srbije.

Naš pelet je velicine prečnik 6 mm, sadržaj vlage 3%, ima energetsku vrednost 5,2 KWG/Kg, pepeo 0,8%.

Pakujemo ga u džakove od 15 kg.

Mapa:

PELET PROKUPLJE, PELET PROKUPLJE PROKUPLJE

Za dodatne informacije: usluge, cena, proizvodi, radno vreme, katalog, cene, prodaja, cenovnik, popust, akcija, online, facebook, zaposlenje, snizenje, posao ukoliko nisu navedeni na našem sajtu, ostvarite info kontakt sa PELET PROM, PELET PROKUPLJE, PELET PROKUPLJE PROKUPLJE