MPR MITO PETROVIĆ

Nema ocene
32000 ČAČAK, Srbija Pozivni broj: 032
MPR MITO PETROVIĆ
mito petrović, čačak, masinska obrada metala srbija, mašinska industrija, mašinski element, mašinstvo, obrada metala, obrada struganjem, strug, CNC strug, CNC obradni centar, obrada brušenjem, brusilica, obrada glodanjem, glodalica, rendisaljka, bušenje, obrada bušenjem, termo elektrana, DN200, lančanik, osovina, zupčanik, bravarski radovi, sečenje metala, testera, hidraulična presa, ozubljenje, hala, proizvodni pogon
Adresa:

HAJDUK VELJKOVA 62

Telefon:

350 035

Tel/Fax:

360 033

 

Firma "MPR" Petrović Mito nalazi se u Čačku. Postoji od 1983. godine i specijalizovana je na polju izrade različitih mašinskih elemenata. Preko 20 godina jedna je od glavnih dobavljača za termoelektrane. Uspešno poslujemo u Srbiji, a svoje poslovne planove usmeravamo na internacionalno tržište, a to potvrđuje i činjenica da smo preko 90% prometa proteklih godina napravili upravo poslujući u zemljama evropske unije, a najviše u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. 
 
Naš mašinski park tehnološki može odgovoriti na sve zahteve 3,4 osnog glodanja, sve vrste struganja, sve vrste zavarivanja, kao i obimnog, ravnog i unutrašnjeg brušenja. 
 
Raspolažemo halskim prostorom od 2500 m2, skladišnim prostorom od 1000 m2, skladišnim prostorom na otvorenom prostoru 4600 m2, interna transportna vozila (8 tona, 3 tone i 1 tona viljuškari) kao vozilima za spoljni transport.
 
U ovom trenutku imamo 28 stalno zaposlenih, a po potrebi dodatno zapošljavamo majstore i inženjere.
 
Možemo reći da se naša firma od osnivanja nalazi u stalnom usponu i ta tendencija biće zadržana nabavkom najmodernije opreme i daljim usavršavanjem radnika, a poštujući tradiciju zanatstva koja je duboko ukorenjena u porodici Petrović. 
 
Bilo bi nam drago ako bi smo i od Vas dobili narudžbinu, a besprekornu izradu možemo unapred garantovati.

 

Mapa:

MASINSKA OBRADA METALA ČAČAK

Za dodatne informacije: usluge, cena, proizvodi, radno vreme, katalog, cene, prodaja, cenovnik, popust, akcija, online, facebook, zaposlenje, snizenje, posao ukoliko nisu navedeni na našem sajtu, ostvarite info kontakt sa MPR MITO PETROVIĆ, MASINSKA OBRADA METALA ČAČAK