PROFI METAL
KANICOVA
KRAGUJEVAC

PROFI METAL, KANICOVA KRAGUJEVAC nalazi se u delatnosti LIFTOVI SERVIS KRAGUJEVAC i u kategoriji LIFTOVI SERVIS SRBIJA, Osnovna delatnost preduzeća "Profi Metal" DOO je projektovanje, izrada i montaža opreme za površnsku zastitu metala i nemetala bojama u prahu (plastifikacija) i tečnim premazima, kao i izrada svih vrsta vertikalnih podizača (teretnih liftova).

Dugogodišnji rad i razvoj u oblasti povrsinške zaštite, kao i ispitivanje zahteva kupaca uvrstili su preduzeće "Profi Metal" u red vodećih firmi iz ove oblasti u Srbiji, pa i šire. Kvalitet proizvoda rezultat je iskustva naših stručnjaka u oblasti površinske zaštite, dok su pristojne cene ono na šta uvek možete računati.

Površinska zaštita metala i nemetala bojama u prahu - PLASTIFIKACIJA

Elektrostatička plastifikacija metala je oblik površinske zaštite koji ima mnoge i velike prednosti u odnosu na druge vidove zaštite metala i nemetala, a samo neke od njih su to što je pre svega jeftinije, ne zagađuje okolinu i činjenica da se jednostavno postižu svi zahtevi, efekti, nijanse itd.

Evropski standardi u mnogo slučajeva zahtevaju da oblik površinske zastite bude baš plastifikacija. Ukoliko želite da plastifikacija bude i Vaš način površinske zaštite, preduzeće "Profi Metal" proizvođačima omogućuje da uvedu liniju za elektrostatičku plastifikaciju metala i nemetala u svoje proizvodne pogone, bilo da se radi o manjim ručnim ili o protočno-automatskim linijama za serijsku proizvodnju. Plastifikacija kao vid površinske zaštite i ugradnja linije za plastifikaciju sa sobom nosi sledeće prednosti:

- štedite vreme i smanjujete transportne troškove

- skraćujete rok izrade proizvoda

- ostvarujete veliku uštedu jer se po pravilu montirana oprema za plastifikaciju otplati za 1-2 godine

- ispunjavate sve ekološke norme jer je plastifikacija potpuno bezbedna za okolinu

Vertikalni podizači (Teretni liftovi)

 Pored izrade svih vrsta farbara, bavimo se i projektovanjem, izradom i montažom teretnih liftova raznih nosivosti i visina dizanja. Reč je o tertnim liftovima u kojima se može prevoziti isključivo teret, ne i ljudi, za šta poseduju sve potrebne ateste i dozvole.

Naši inžinjeri prema Vašim tehničkim zahtevima i raspoloživom budžetu projektuju odgovarajuće postrojenje za Vas.

 

 , Kljucne reci: PROCESNA OPREMA SRBIJA, PROIZVODNJA PROCESNE OPREME SRBIJA, PLASTIFIKACIJA METALA SRBIJA, PROFI METAL, KRAGUJEVAC, TERETNI LIFTOVI KRAGUJEVAC, TERETNI LIFTOVI SRBIJA
Telefon: 034 501 362, 501 462
Mobilni telefon: 063/8360 056
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: office@profimetal.co.rs
Web-site: www.profimetal.co.rs

Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa
KANICOVA
Poštanski broj
34000
Mesto
KRAGUJEVAC
Region
Srbija
Država
SRBIJA
Telefon
034/501 362, 501 462
Radno vreme
Radno vreme 09:00 - 17h

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.