SIMEX TRADE Lezajevi

Ocena: 2/5 (2 glasova ukupno)
11000 BEOGRAD, Srbija Pozivni broj: 011
lezajevi srbija, kotrljajuci lezajevi srbija, kuglageri srbija, lageri srbija
Adresa:

MIRA POPARE 14

Telefon:

3572 478

Simex trade se bavi trgovinom kotrljajućim ležajevima i srodnim proizvodima sa primenom u industriji i transportu. Poslujući već više od dve decenije na ovom tržištu, Simex trade je postao sigurno mesto za rešavanje problema uležištenja, zaptivanja i podmazivanja, kako u proizvodnji, tako i u održavanju.

Simex trade je kroz višegodišnje iskustvo u radu sa kotrljajućim ležajevima i srodnim proizvodima stvorio direktne kontakte sa najznačajnijim proizvođačima, kao i specijalizovanim trgovcima iz ove oblasti.

Simex trade je ovlašćeni distributer renomiranog svetskog proizvođača kotrljajućih ležaja, kompanije SKF. SKF je sinonim kvaliteta u domenu kotrljajućih ležaja i ležajnih jedinica, proizvoda za prenos snage, podmazivanje, mehatronike, zaptivki i instrumenata i alata u ovoj oblasti. Simex trade je SKF linearni partner, sa velikim iskustvom u snabdevanju korisnika linearnim sistemima, okruglim i profiisanim vođicama i odgovarajućim linearnim ležajevima.

Simex trade je ovlašćeni distributer i premium partner kompanije Loctite, vodećeg proizvođača industrijskih lepkova, zaptivnih masa i materijala za tretman površina. Loctite proizvodi imaju široku primenu u održavanju mašina i opreme.

Mapa:

LEZAJEVI BEOGRAD

Za dodatne informacije: usluge, cena, proizvodi, radno vreme, katalog, cene, prodaja, cenovnik, popust, akcija, online, facebook, zaposlenje, snizenje, posao ukoliko nisu navedeni na našem sajtu, ostvarite info kontakt sa SIMEX TRADE Lezajevi, LEZAJEVI BEOGRAD