STRATO - PLUS
NIKOLE PAŠIĆA 42/11
BOR

STRATO - PLUS, NIKOLE PAŠIĆA 42/11 BOR nalazi se u delatnosti IZOLACIONI MATERIJAL BOR i u kategoriji IZOLACIONI MATERIJAL SRBIJA, Proizvodno-trgovinsko preduzeće „Strato Plus“ DOO je nastalo 2001. godine odvajanjem od firme „Strato“, koja je osnovana 1994. godine baveći se  uvozom elektroizolacionih materijala i lakova u saradnji sa „Fabrikom lak žice“ Bor.  Firma „Strato“ je najviše sarađivala sa remontnim kućama „Obilić“ na KiM, „Kolubara“ Lazarevac, „Elektroremont“ Subotica i „Sever“ Subotica. Kako su ove kuće plaćanje vršile i otpadnim bakrom, krenulo se sa pretapanjem i livenjem bakra za  „Novkabel“ Novi Sad i „Fabriku bakarnih cevi“ Majdanpek.

Preduzeće „Strato Plus“ DOO je nastavilo sa delatnošću pretapanja i livenja otpadnog bakra, kasnije i  mesinganih blokova, da bi  2007. godine krenulo  sa kovanjem mesinganog fitinga. Oprema i mašine za kovanje i obradu mesinga kupovana je u Italiji, kao i od domaćih  firmi: „Zvezda“ Kovin i „Istra“ Kula. Prostor za montiranje mašina i početak procesa proizvodnje obezbeđen je kupovinom kompleksa zgrada firme „Moravateks“ u selu Moravac, nadomak Aleksinca. Najveći deo našeg proizvodnog programa dobija se  kovanjem, a manji deo proizvoda i poluproizvoda nastaje obradom mesingane šipke na jednovretenim i viševretenim automatima.

Svi alati za kovanje, kao i alati za mašinsku obradu izrađuju se u našoj alatnici. U alatnici se takođe rade i delovi pomoćnog alata i pribora kao što su alati za stezanje i nosači burgija i noževa.

Uz delatnost kovanja i obrade mesinga „Strato Plus“ DOO se bavi i prodajom bakarne lak žice za viklovanje elektromotora i  elektroizolacionog materijala  na teritoriji cele Srbije, Kljucne reci: izolacioni materijal Bor, mesingani elementi za vodovod i grejanje u Boru
Telefon: 030 018/800 300
Mobilni telefon: 424 132
PIB: 100567870
Tekuci racun: 160-255503-61
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: stratoplus@open.telekom.rs
Web-site:

Kategorija po gradu
Adresa
NIKOLE PAŠIĆA 42/11
Poštanski broj
19210
Mesto
BOR
Region
Srbija
Država
SRBIJA
Telefon
030/018/800 300
Radno vreme
Radno vreme 09:00 - 17h

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.