TEHNOGUMA
Bulevar Arsenija Čarnojevića 114
BEOGRAD

TEHNOGUMA, Bulevar Arsenija Čarnojevića 114 BEOGRAD nalazi se u delatnosti IZOLACIONI MATERIJAL BEOGRAD i u kategoriji IZOLACIONI MATERIJAL SRBIJA.

Ponuda zaptivnih i izolacionih materijala

Zaptivne pletenice

Staklene, pamučne, akrilne, teflonske i grafitne pletenice kvadratnog ili kružnog preseka. U zavisnosti od namene, mogu biti impregnirane silikonom, teflonom, parafinskim ili drugim uljima i grafitom, a pojedini tipovi dolaze za žičanom armaturom i korozivnom zaštitom.

Gumirano pluto

Zbog svoje dugotrajnosti, elastičnosti i fleksibilnosti, pluta je odličan zaptivni materijal. Proizvodi se od granula plute i veziva na bazi različitih tipova sintetičke gume kao što su NBR, SBR, EPDM ili CR guma.

Vatrootporne ploče

Izolacione vatrootporne ploče su temperaturno stabilan materijal sa vrlo niskom provodljivošću toplote. U zavisnosti od sastava, pokrivaju područje od 850–1100 °C, a ploče na bazi keramičkih vlakana i do 1500 °C.

Zaptivne klingerit ploče

Klingerit je visokokvalitetni zaptivni materijal proizveden od  organskih i mineralnih vlakana u kombinaciji sa specijalnom gumom

Keramičko i stakleno platno

Fiberglass je industrijsko platno proizvedeno na bazi kompaktnih nesagorivih staklenih vlakana. Odlikuje ga izuzetna čvrstoća, elastičnost i otpornost na termičke i hemijske uticaje. Koristi se kod izrade različitih izolacijskih elemenata za hladnjake i ventilacijske sisteme, zaštitnu odeću i toplotnu izolaciju kablova.

PTFE Teflonsko platno | Teflonska folija

Primenjuje se u različitim vrstama peći i na drugim mestima ekstremno visokih temperatura, kada je potrebna visoka kliznost određenih delova kao što su ležajevi ili ploče i u laboratorijskim sredinama, Kljucne reci: izolacioni materijal srbija, prodaja izolacionog materijala srbija, izolacioni materijal beograd
Telefon: 011 011/6304 765
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: info@tehnoguma.rs
Web-site:

Kategorija po gradu
Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 114
Poštanski broj
11000
Mesto
BEOGRAD
Region
Srbija
Država
SRBIJA
Telefon
011/011/6304 765
Radno vreme
Radno vreme 09:00 - 17h

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.