KARAN TEKSTIL Radna odela HTZ oprema

VLADIKE NIKOLAJA VELIMIROVIĆA 5A

ARANĐELOVAC

KARAN TEKSTIL Radna odela HTZ oprema, VLADIKE NIKOLAJA VELIMIROVIĆA 5A ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti HTZ OPREMA ARANĐELOVAC i u kategoriji HTZ OPREMA SRBIJA, KARAN TEKSTIL DOO je preduzeće iz Aranđelovca Srbija koje se bavi proizvodnjom i prodajom HTZ opreme - sredstva lične zaštite  Osnovano 2008godine i vrlo brzo je zahvaljujući profesionalizmu i odgovornom poslovanju, steklo renomiran ugled kao preduzeće sa kojim je zadovoljstvo poslovati U želji da trajno pridobijemo poverenje kupaca, opredelili smo se pre svega za kvalitet kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu Od 2008. godine, prisutni smo na sajmu građevine, tehnike kao izlagači našeg zaštitnog programa, a kvalitet naše HTZ opreme nam je omogućio uspešnu poslovnu saradnju sa velikim sistemima u zemlji i inostranstvu. O našem kvalitetu govori i dugogodišnji izvoz u Hrvatsku, Crnu Goru, Francusku i Nemačku. Materijale koje koristimo za izradu naše opreme su od renomiranih i poznatih proizvodjača kao što su Klopman–Nemacka, Ten Cate–Holandija. U sklopu preduzeća postoji i tim koji se bavi: modeliranjem novih proizvoda, vezom, pripremom za štampu, dizajnom kao i samom štampom na tekstilu. U okviru preduzeća postoji i predstavništvo u Beogradu (Zemunu).

MEDICINSKE UNIFORME

Medicinske uniforme po vasim merama i zeljama. Proizvodnja medicinskih uniformi za medicinske sestre , lekare , doktore, medicinu , bolnice, medicina rada, zdravstvene radnike, fizioterapeute, stomatologe i ostalo medicinsko osoblje.

ZANATSTVO

Radne uniforme za različita zanimanja. Kecelje, mantili, prsluci, kape, pantalone, kombinezoni za žene i muškarce. Saznajte sve vezano za kupovinu radnih uniformi,.

UGOSTITELJSKE UNIFORME

Uniforme za ugostiteljstvo podrazumevaju:– Kuvarski program(pantalone, bluze, kecelje, kape, rukavice)– Program za sobarice i konobare(pantalone, majice, kecelje, bluze), Kljucne reci: proizvodnja radne odece srbija, radna odeca srbija, htz oprema srbija, radna odeca arandjelovac, medicinske uniforme, ugostiteljske uniforme, proizvodnja radne opreme arandjelovac
Telefon: 034 701 743
Mobilni telefon: 064/1598 015
PIB: 105796232
Tekuci racun: 265-3610310000567-57
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: sinisa@karantekstil.rs
Web-site: www.karantekstil.rs

Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa

VLADIKE NIKOLAJA VELIMIROVIĆA 5A

Poštanski broj
34300
Mesto
ARANĐELOVAC
Region
Srbija
Država
SRBIJA
Telefon
034/701 743
Radno vreme

Radno vreme 09:00 - 17h

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.