GARNI HOTEL LAKE

Nema ocene
32000 ČAČAK, Srbija Pozivni broj: 032
GARNI HOTEL LAKE
hotel lake cacak, hoteli cacak, hotel cacak
Adresa:

BULEVAR OSLOBODILACA

Telefon:

032/5461 030

Hotel Garni Lake nalazi se na samo 4 km od centra Čačka, a u ponudi ima besplatan bežični internet i besplatan parking. Osoblje može organizovati iznajmljivanje automobila.

Klimatizovane smeštajne jedinice poseduju radni sto, stolicu, satelitsku televiziju i orman. Sobe sadrže kupatilo sa tušem.

Objekat raspolaže salom za sastanke, koja je takođe pogodna za seminare i prezentacije. Kafe i prehrambena prodavnica nalaze se na 3 km, a do restorana se može stići za nekoliko minuta hoda.

Na 4 km od objekta gosti mogu pronaći teniske terene. Ovčar Banja i Nacionalni park Ovčarsko-kablarska klisura udaljeni su 15 km.

Lokalni autobusi staju na 600 metara, dok se Glavna autobuska i Glavna železnička stanica u Čačku nalaze na 4 km. Aerodrom Beograd je udaljen 140 km.

Mapa:
Pogledajte sve slike:

HOTELI ČAČAK

Za dodatne informacije: usluge, cena, proizvodi, radno vreme, katalog, cene, prodaja, cenovnik, popust, akcija, online, facebook, zaposlenje, snizenje, posao ukoliko nisu navedeni na našem sajtu, ostvarite info kontakt sa GARNI HOTEL LAKE, HOTELI ČAČAK