RADOSAVLJEVIC GRADNJA

Nema ocene
35230 ĆUPRIJA, Srbija Pozivni broj: 035
RADOSAVLJEVIC GRADNJA
GRADJEVINARSTVO CUPRIJA, STOVARIŠTE CUPRIJA, IZNAJMLJIVANJE SMEŠTAJA ZA RADNIKE CUPRIJA, IZRADA ALU I PVC STOLARIJE I STAKLA CUPRIJA, RENTIRANJE STANOVA I PRENOS VLASNIŠTVA CUPRIJA
Adresa:

CARA LAZARA 123

Telefon:

8870 357

PIB:

106563974

Tekući račun:

160-334681-80

Delatost preduzeća RADOSAVLJEVIC GRADNJA Cuprija je prvenstveno izvođenje svih vrsta građevinskih i građevinsko zanatskih radova u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.
Da bi bili što efikasniji na sopstvenom stovarištu posedujemo konstantni lager gradjevinskog materijala kao i smeštaj za radnike i dalje rentiranje koji se nalaze na Novom Beogradu. Tako zaokružujemo celinu: postignutim visokim kvalitetom usluga i realizacije, celovitošcu ponude i zadovoljenjem najzahtevnijih poručioca.
Od samog nastanka trudili smo se da profesionalnim radom i kvalitetom, korektnim cenama, poštovanjem rokova, svih ugovornih obaveza opravdamo ukazano poverenje investitora, što kao rezultat ima nastavak uspešne saradnje sa svim dosadašnjim investitorima i korisnicima naših usluga.
Kao našu konkurentsku prednost na tržištu ističemo iskusnu i kvalitetnu radnu snagu, tehničko osoblje, kao i poštovanje svih propisa vezanih za bezbednost i zdravlje na radu. Zadovoljstvo naših investitora smatramo našim najvećim uspehom.

Mapa:

ALU PVC STOLARIJA ĆUPRIJA, GRAĐEVINARSTVO ĆUPRIJA, STOVARISTA ĆUPRIJA

Za dodatne informacije: usluge, cena, proizvodi, radno vreme, katalog, cene, prodaja, cenovnik, popust, akcija, online, facebook, zaposlenje, snizenje, posao ukoliko nisu navedeni na našem sajtu, ostvarite info kontakt sa RADOSAVLJEVIC GRADNJA, ALU PVC STOLARIJA ĆUPRIJA, GRAĐEVINARSTVO ĆUPRIJA, STOVARISTA ĆUPRIJA