AUTO SERVIS ADAM

Nema ocene
11000 BEOGRAD, Srbija Pozivni broj: 011
AUTO SERVIS ADAM
auto gume zemun, prodaja auto guma zemun, zimske gume zemun, letnje gume zemun, novi pneumatici zemun, vulkanizer zemun, centriranje trapa zemun, vulkanizerske, hotel za gume
Adresa:

Tošin bunar 166

Telefon:

2695 844, 2601 754

E-mail:

adsale@eunet.rs

Auto Servis Adam smo osnovali 09.06.1981 godine. Specijalizovani smo za prodaju pneumatika, vulkanizerske usluge, ispravljanje felni i centriranje trapa Zemun Beograd.

VULKANIZERSKE USLUGE

Demontaža i montaža gume na mašini - krpljenje unutrašnje gume (fleka) -balansiranje točka na mašini - demontaža i montaža točka na kola - sezonska zamena kompletnog točka - popravka tubeles gume proboj (inekcija) - topla fleka (na spoljnoj gumi) - balansiranje točka

ISPRAVLJANJE FELNI

Za razliku od evropskih stanje naših puteva i nije tako sjajno pa često dolazi do neprijatnih situacija. Udarne rupe, ulegnuća, ispupčenja na putevima su uzroci zbok kojih dolazi do krivljenja, napuknuća ili pucanja felni.
Čak i mala naprsnuća mogu dovesti do problema, guma više neće prijanjati na felnu u potpunosti, gubiće pritisak, dolazi i do debalansa točka što će opet rezultirati stvaranju vibracija koje mogu veoma loše da se odraze na udobnost vožnje ali i na oštećenja trapa, ogibljenja, upravljačkog sistema i samih guma.

REGLAŽA TRAPA

Reglaža ili centriranje trapa je još jedna od veoma bitnih stavki za vašu bezbednost jer direktno utiče na pravilno oslanjanje svih točkova na podlogu, držanje vozila na putu i u mnogome utiče na udobnost u vožnji .
Da bi se bezbedno vozili trap trebate centrirati na svakih 15-20.000 km, prilikom promene amortizera, krajeva spona, kugli, ili bilo kog dela oslanjanja automobila. Kada osetite u vožnji da "vuče" na stranu, vreme je za centriranje trapa, pored bezbednosti koja je na prvom mestu, sačuvaćete gume od nepotrebnog habanja, kao i gorivo.

Radno Vreme

Pon – Pet. 08-00 do 20-00h

Subota       08-00 do 16-00h

Mapa:

Centriranje trapa Zemun BEOGRAD, AUTO GUME BEOGRAD, VULKANIZERI BEOGRAD

Za dodatne informacije: usluge, cena, proizvodi, radno vreme, katalog, cene, prodaja, cenovnik, popust, akcija, online, facebook, zaposlenje, snizenje, posao ukoliko nisu navedeni na našem sajtu, ostvarite info kontakt sa AUTO SERVIS ADAM, Centriranje trapa Zemun BEOGRAD, AUTO GUME BEOGRAD, VULKANIZERI BEOGRAD