AUTO CENTAR BOGUNOVIĆ
TOŠIN BUNAR 92B ZEMUN
BEOGRAD

AUTO CENTAR BOGUNOVIĆ, TOŠIN BUNAR 92B ZEMUN BEOGRAD nalazi se u delatnosti AUTO SERVISI BEOGRAD i u kategoriji AUTO SERVISI SRBIJA, Auto Centar Bogunović je ovlašćeni diler i serviser specijalizovan za FIAT vozila. Nudimo kompletnu uslugu uz izuzetan odnos cena/kvalitet.

Usluge

Kompletnost usluge se ogleda u sledećim celinama:

Dijagnostika kvarova

Servis raspolaže radnim mestom za dijagnostiku vozila koje je opremljeno sa najsavremenijom opremom i dijagnostičkim uređajima.

Auto elektrika

Servis ima 2 radna mesta za električarske radove od kojih je jedno opremljeno dizalicom od 3t. Oba radna mesta su opremljena svim potrebnim alatima kao i uređajima za proveru ispravnosti instalacije i vezanih komponenti.

Auto mehanika

5 radnih mesta je osposobljeno za sve vrste automehaničarskih radova i svako radno mesto je opremljeno svim pripadajućim alatima kao i dizalicama nosivosti od 3-4t. Automehaničarsko odeljenje poseduje mašinu za ispitivanje i čišćenje dizni, mašinu za ispiranje delova kao i mnoge druge uređaje neophodne za obavljanje delatnosti.

Servis auto klima

Servis obavlja popravke sistema auto klima od 1996 godine. Dugogodišnjim iskustvom, servis je usavršio tehnologiju dijagnostike kvarova i opravki. Snabdevenost najnovijim alatima, opremom i kompletnom paletom rezevnih delova svih marki i tipova vozila, servis efikasno odgovara svim zahtevima tržišta.

Auto limarski radovi

Limarska radionica ima na raspolaganju 2 šablona kao i uređaj za merenje geometrije karoserije 3D tehnologijom, osposobljena je za rad putničkih i kombi vozila svih vrsta i brendova.

Farbarsko-lakirerski radovi

Farbarsko-lakirerska radionica ima kapacitet od 8 radnih pozicija za pripremu vozila, poseduje komoru za farbanje, mikser za mešanje boje, grejače za brzo sušenje i ostale neophodne alate i opremu. Za farbanje i lakiranje površina koriste se originalne boje preporučene od samog proizvođača uz miligramsku preciznost odnosa za dobijanje prave nijanse.

Bravarski radovi

Montažno/demontažne usluge, podešavanje šarki vrata, popravka cilindara brave, sistema poluga i dr.

Vulkanizerske usluge

Sva potrebna oprema za vulkanizaciju guma, opcija punjenja guma azotom.

Tehnički pregled vozila i usluge osiguranja vozila

Servis poseduje licencu za obavljanje tehničkog pregleda na putničkim vozilima. Obezbeđujemo usluge osiguranja u saradnji sa Dunav i Delta generali osiguravajućim kućama, kao i usluge ispune kompletne prateće dokumentacije, overa saobraćajne dozvole i podizanje iste iz MUP-a.

Pranje vozila

Pranje vozila obavlja se tehnologijom beskontaktnog pranja kako bi se izbeglo eventualno grebanje boje i laka.

Prodaja rezervnih delova

Kao ovlašćeni serviser Fiat grupe posedujemo veliki lager originalnih rezervnih delova (Fiat, Lancia, Alfa i Fiat Professional). Za delove koje nemamo trenutno na stanju imamo razvijenu logistiku sa veoma kratkim rokom isporuke od 7 do 9 radnih dana direktno iz FIAT magacina u Torinu.

Šlep služba

Servis poseduje sopstveno šlep vozilo koje u potpunosti zadovoljava potrebne zahteve.

Prodaja originalnih rezervnih delova

Bogunović DOO u svom sastavu ima službu koja se bavi uvozom, veleprodajom i maloprodajom originalnih rezervnih delova Fiat grupe (Fiat, Fiat Professional, Alfa i Lancia).

Samo sa originalnim rezervnim delovima, vaš automobil će nastaviti da vam osigurava bezbednost u svim situacijama u toku vožnje, jer su originalni rezervni delovi testirani i provereni od strane samog proizvođača. Originalni rezervni delovi omogućavaju vašem automobilu adekvatno održavanje tokom vremena zadržavajući najbolje performanse u pogledu sigurnosti i ekonomičnosti.

Magacin raspolaže velikim lagerom rezervnih delova a za delove koje trenutno nemamo na stanju je obezbeđen veoma kratak rok isporuke od 7-9 radnih dana direktno od proizvođača Fiat Group Automobiles S.p.A. - Torino.

Radno vreme: radnim danima: 08-17h subotom: 08-14h


Kljucne reci: auto centar bogunovic beograd, auto servisi beograd, auto servisi fiat beograd, fiat professional vozila, servis fiatovih vozila beograd, rezervni delovi za fiat beograd, servis, delovi, dijagnostika kvarova, mehanika, limarski radovi, ovlašćeni diler fiat vozila beograd, radno vreme, cena servisa, cenovnik, cene
Telefon: 011 3190 130, 3190 168, 3190 057, 2698 019, 2696 498
PIB: 100096116
Tekuci racun: 275-10224566739-35
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: office@fiatbogunovic.com
Web-site: www.fiatbogunovic.co.rs
Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa
TOŠIN BUNAR 92B ZEMUN
Poštanski broj
11000
Mesto
BEOGRAD
Region
Srbija
Država
SRBIJA
Telefon
011/3190 130, 3190 168, 3190 057, 2698 019, 2696 498
Radno vreme
Radno vreme 09:00 - 17h

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.