AUSPUH PIRKE

Nema ocene
11000 BEOGRAD, Srbija Pozivni broj: 011
auspuh servisi beograd, auspuh servis pirke beograd, auspuh servis beograd
Adresa:

Nine Kirsanove 50

Telefon:

064/2849 219

Auspuh Pirke Beograd je specijalizovana firma za proizvodnju kvalitetnih izduvnih sistema za motorna vozila i pružanje usluga održavanja istih.

Standardni (fabrički) auspuh

Standardni Pirke auspuh je pravi izbor kada je potrebno zameniti auspuh na Vašem automobilu ili kombiju.

Pirke izduvni sistemi su natprosečnog kvaliteta, izrađuju se od kvalitetnih materijala i u potpunosti konstruisani od strane naših stručnjaka na osnovu  proučavanja i iskustva u samoj njihovoj eksploataciji.

Pored materijala, kvalitet proizvoda određuje konstrukcija i proces proizvodnje kako bi svojstva materijala došla do punog izražaja.

Kroz dugogodišnji period usavršavanja došli smo do brojnih konstrukcijskih rešenja kojima smo naše izduvne lonce doveli do veoma visokog nivoa od kojih neki bolje funkcionišu od pojedinih fabričkih na automobilima renomiranih proizvođača.

Neretki su slučajevi da ugradnjom naših proizvoda, našom preradom ili doradom otklonimo fabrički  nedostatak u funkcionalnosti izduvnog sistema nekih automobila.

Pirke standardni izduvni sistemi se proizvode u dva nivoa kvaliteta i to:

 • Pirke standard, materijal: aluminizirani čelik -  GARANCIJA 30-36 MESECI
 • Pirke premium standard, materijal: nerđajući čelik ( inox) - GARANCIJA 60 MESECI

Pirke  izduvni sistem Vam garantuje :

 • Odličnu funkcionalnost
 • Dugotrajnost
 • Povoljnu cenu

SPORTSKI AUSPUH

Pirke sportski izduvni sistemi se pažljivo konstruišu za svaki model automobila kako bi se dobio najbolji mogući rezultat.

Naši stručnjaci pomno prate svetske trendove u oblasti sportskih auspuha i vrlo uspešno idu u korak sa njima.

Ukoliko se odlučite za ugradnju sportskog auspuha, naši posvećeni konstruktori će Vam dati najbolji predlog za Vaš automobil, a ukoliko imate već neku ideju učinićemo sve što je moguće da je sprovedemo u delo.

Za najbolje rezultate povećanje snage i zvuka preporučujemo da uvažite naše savete pri izboru naših proizvoda za Vaš automobil.

Za razliku od mnogih sportskih auspuha niže klase kvaliteta koji postoje na tržištu, Pirke izduvni sistemi su prihvatljivi za duža putovanja i ne proizvode neprijatne zvukove i vibracije u putničkom prostoru automobila.

Mi koji stvaramo Pirke auspuhe smo strastveni ljubitelji automobila, ali pored sportskih karakterisika veoma nam je važna i udobnost u vožnji koja nije moguća ukoliko Vam se u kabini automobila javljaju jake vibracije i neprijatni tonovi izazvani prekomernom bukom.

U našem servisu možete dobiti sve usluge u vezi održavanja i popravke izduvnog sistema.

Neke od čestih usluga:

 • Zamena fleksibilne cevi (pletenice)
 • Ugrađujemo isključivo pletenice vrhunskog kvaliteta izrađene od nerđajućeg čelika.
 • Zamena izduvnih cevi i lonaca
 • Zamena nosača auspuha
 • Uklanjanje dotrajalih katalizatora i dpf-filtera
 • Izrada specijalnih prigušivača umesto katalizatora ili dpf-a u slučajevima kada je to potrebno
 • Popravka nestručno izvedenih popravki

 

Mapa:

AUSPUH SERVISI BEOGRAD BEOGRAD, AUSPUH SERVISI BEOGRAD

Za dodatne informacije: usluge, cena, proizvodi, radno vreme, katalog, cene, prodaja, cenovnik, popust, akcija, online, facebook, zaposlenje, snizenje, posao ukoliko nisu navedeni na našem sajtu, ostvarite info kontakt sa AUSPUH PIRKE, AUSPUH SERVISI BEOGRAD BEOGRAD, AUSPUH SERVISI BEOGRAD