VM AUSPUH SERVIS VLASTA

BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 588, MALI MOKRI LUG

BEOGRAD

VM AUSPUH SERVIS VLASTA, BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 588, MALI MOKRI LUG BEOGRAD nalazi se u delatnosti AUSPUH SERVISI BEOGRAD i u kategoriji AUSPUH SERVISI SRBIJA, U našem servisu smo se isključivo opredelili za izradu i montažu izduvnih sistema za sve tipove putničkih (uključujući oldtajmere), teretnih vozila kao i raznih građevinskih mašina. Naše dugogodišnje iskustvo je krunisano velikim brojem zadovoljnih mušterija, koje su dokaz naše profesionalnosti i kvaliteta. U našem poslovanju smo jako vodili računa da naš korisnik bude zadovoljan ne samo kvalitetom pružene usluge, nego i cenom. (O tome kao dokaz postoje mnogi forumi na kojima su naši korisnici iznosili svoja pozitivna mišljenja). 
Kao nekada tako i sada za sve posetioce naše prezentacije odobravamo 10℅ popusta na sve pružene usluge. Tokom svih ovih godina poslovanja neprestano radimo na inovacijama u poboljšanju kvaliteta i izdržljivost naših proizvoda. Naši izduvni sistemi se ne izradjuju samo od čeličnog aluminiziranog lima i cevi, već smo u mogućnosti da po vašoj želji ponudimo prohromske auspuhe čime smo postigli veću otpornost na koroziju, a samim tim i dugotrajnost našeg proizvoda. Zahvaljujući tome dajemo garanciju od 12-24 meseci na sve naše proizvode, a za prohromske čak do 60 meseca.

Pored standardnih modela auspuha, ne tako retko izradjujemo i sportske izduvne sisteme po želji naših klijenata, a zahvaljujući velikom izboru ukrasa za izduve pružena vam je mogućnost da sami kreirate identitet vašeg automobila dodajući mu detalje koji ne postoje kod seriskih modela.

Pored svih usluga koje vam pružamo u našem servisu možete izršiti zamenu dotrajalih gumenih nosača kao i zamenu oštećenih ili dotrajalih gibljivih cevi najvećeg kvaliteta ali opet po najpovoljnijim cenama u Srbiji.

Pancir creva i auspusi

Fleksibilne cevi - pancir creva

 

U našem servisu imate mogućnost kupovine i zamene fleksibilnih cevi svih dimenzija i vrsta za automobile, kamione, radne mašine i za ostalu primenu kod raznih izvedbi izduvnih sistema. Nače dugogodišnje iskustvo pomoći će vam da odaberete najadekvatniju zamenu za vašu oštećenu fleksibilnu cev.

Fleksibilne cevi su postale gotovo neizostavni deo izduvnog sistema u svim vozilima novije generacije. U praksi su se pokazale kao najbolji ublaživač vibracija i buke kod motornih vozila bilo dizela ili benzinaca. Glavna uloga fleksibilnih cevi je da umanji prenošenje vibracija (kako ne bi došlo do pucanja grane auspuha na glavi motora ili samoj cevi), buke od motora na izduvni sistem i da upijaju toplinsku ekspanziju izduvne cevi uzrokovanu visokom temperaturom (brza razmena toplote zbog toga moraju biti izrađene od visoko kvalitetnog materijala izduvnih gasova.

Fleksibilna cev se najčešće nalazi na izduvnoj grani auspuha ili iza katalizatora. Sama pozicija već određuje koji se tip fleksibilnih cevi koristi (viseža-samonošena, ležeća, jednoslojna, dvoslojna...). Materijal koji se koristi za izradu je najčešće visoko kvalitetni 304 inox. Fleksibilne cevi se razlikuju po svojoj građi, dimenziji i materijalu od kojeg su proizvedene. Standardne dimenzije su izražene u prečniku, dužini i broju slojeva od kojih je proizvedena. 1-2-3-4 ćetri sloja najkvalitetnije.Primer : Ø 50x200 mm/2s ( fi pedeset, dužina dvadeset cm, dvoslojna)

Kvarovi i razlozi oštećenja fleksibilnih cevi-pancir creva

Najčešći uzrok pucanja fleksibilne cevi uzrokovan istrošenim nosaćem motora ili fizičkim oštećenjem cevi, veliki broj pređenih kilometara kao i veoma loš kvalitet goriva. Rok trajanja fleksibilne cevi- pancir creva nije određen nekim intervalom jako dugo traju ako se nalaze u optimalnim uslovima eksloatacije.

Plagijat

Zbog svoje veoma važne uloge na samom vozilu, podložne su kopiranju, sumnjivog kvaliteta mogu izazvati veoma velika oštećenja na vozilu.

 , Kljucne reci: VM, AUSPUH, SERVIS, auspuh servisi Beograd, auspuh servisi u beogradu, auspusi, auspuh servis, prodaja auspuha, izduvni sistemi, izduvna grana
Telefon: 011 2885 020
PIB: 100006701
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: office@auspuhvmvlasta.com
Web-site:

Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa

BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 588, MALI MOKRI LUG

Poštanski broj
11000
Mesto
BEOGRAD
Region
Srbija
Država
SRBIJA
Telefon
011/2885 020
Radno vreme

Radno vreme 09:00 - 17h

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.