ALU, DRVO I PVC stolarija STOLARIJA DURKO
BELI POTOK
VUČJE

ALU, DRVO I PVC stolarija STOLARIJA DURKO, BELI POTOK VUČJE nalazi se u delatnosti ALU PVC STOLARIJA VUČJE i u kategoriji ALU PVC STOLARIJA SRBIJA.

ALU Stolarija

Aluminijumska stolarija ili alu stolarija je veoma otporna na spoljne atmosferske uticaje, generalno ima duži rok trajanja od PVC-a. Alu stolarija pruža odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju i zbog svoje glatke povrsine, laka je za održavanje. Laksa je od PVC-a, estetski privlačna pa je primenu našla u građevinarstvu. Alu stolarija se izradjuje od alumil profila sa i bez termo prekida.

Drvena Stolarija

Drvena stolarija izrađena od lameliranog drveta, predstavlja najkvalitetniji proizvod u građevinskoj stolariji. Uz upotrebu niskoemisionog stakla i premaza na vodenoj bazi koji imaju široku paletu boja, drvena stolarija će doprineti da vaš dom spolja izgleda savremeno i atraktivno a da iznutra odiše toplinoim koju daju drveni prozori.Elementi od drvene stolarije su izradjeni od lameliranog drveta-camovine,sa ugradjenim roto okovima i termo staklom 4+12+4.

PVC Stolarija

Novo vreme donosi nove materijale i načine njihovog korišćenja radi poboljšanja različitih aspekata življenja. Tako je i PVC stolarija ušla u naše živote izmedju ostalog, sa ciljem da smanji račune i ulaganja pri opremanju stana. Povoljan odnos kvalitet-cena čini da PVC stolarija bude Vaš prvi izbor pri renoviranju ili gradnji kuće.Izradjujemo ih od petokomornog i sestokomornog profila "ProfiLink", Kljucne reci: Aluminijumska stolarija Vucje, PVC stolarija Vucje, drvena stolarija Vučje, proizvodnja gradjevinske stolarije, prozori, vrata, svetlarnici i vratna krila svih vrsta i dimenzija
Telefon: 016 794 659
Mobilni telefon: 062/393 005
Tel/Fax: 794 787
PIB: 101910096
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: office@stolarijadurko.com
Web-site: http://www.stolarijadurko.com

Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa
BELI POTOK
Poštanski broj
16203
Mesto
VUČJE
Region
Srbija
Država
SRBIJA
Telefon
016/794 659
Radno vreme
Radno vreme 09:00 - 17h
Latitude
42.86678
Longitude
21.91651

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.