MAREKO PVC stolarija

VASILIJA ĐUROVIĆA ŽARKOG

PROKUPLJE

MAREKO PVC stolarija, VASILIJA ĐUROVIĆA ŽARKOG PROKUPLJE nalazi se u delatnosti ALU PVC STOLARIJA PROKUPLJE i u kategoriji ALU PVC STOLARIJA SRBIJA, MAREKO PVC stolarija, registrovana je 2006 godine u Prokuplju i bazirana je na dugogodišnjoj stolarskoj tradiciji i proizvodnji drvene stolarije, nameštaja od MDF-a i masiva Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji i praćenju savremenih trendova, uvideli smo brojne prednosti PVC-a, u prozvodnji prozora i vrata u odnosu na sve druge materijale U odnosu cena - kvalitet PVC nudi najviše pa smo se okrenuli toj proizvodnji. U toku rada i razgovora sa mnogim kolegama iz PVC i ALU branše, uvideli smo da na našem tržištu nedostaju dekorativni paneli koji se ravnopravno mogu ugrađivati u PVC i ALU stolariju. Osim nekih uvoznih panela naši majstori (i mi u početku) koriste ravne panele, ručno im prosecaju otvore za staklo, lepe gotove aluminijumske kornize - što je dug i mukotrpan proces sa neizvesnim ishodom i ograničavajućim dizajnom. Uvidevši da nema domaćih proizvođača PVC panela krenuli smo u osvajanje tehnologije, i tako su nastali PVC DEKORATIVNI MAREKO PANELI - koristeći najkvalitetnije materijale i sopstveni dizajn.

 

PROIZVODNJA PVC PANELA ZA AL I PVC STOLARIJU

Dimenzije panela su 900 x 1900 x 24 mm, polupanela 450 x 1900 x 24 mm. Sendvič paneli se sastoje iz dve tvrde VEKA PVC ploče d=1.5 mm otporne na UV zračenje, spoljne uticaje, sa ispunom od ekstrudiranog polistirola (stirodur d = 20 mm). Zahvaljujući izuzetno maloj toplotnoj provodnosti PVC-a i stirodura, toplotni faktor je izuzetan od samo 1.1 W/m2K, pa je panel pogodan za sva ulazna vrata i pregradne zidove izrađene od standardnih PVC i Al profila.

PROIZVODNJA PVC STOLARIJE

PVC stolariju radimo po narudžbini, po meri Vaših otvora i po meri vaseg džepa. Vi birate cenu kvalitet i komfor koji pružaju naši prozori od 3, 4 , 5 ILI 6 - KOMORNIH profila, sa MACO ili VHS okovima. Jednostavnost održavanja, odlična termo izolacija, dugotrajnost, kiselo-bazna otpornost i elastičnost - samo su neke od prednosti PVC stolarije i PVC panela u odnosu na druge materijale.

USLUGE CNC DUBOREZA

Budući da posedujemo CNC glodalicu (mašinu vođenu kompjuterom), i sami izrađujemo, modele i šablone, veoma brzo možemo odgovoriti svim zahtevima u pogledu novog dizajna i oblika PVC dekorativnih panela. Možete imati samo svoj model panela, dovoljno je da imate sliku, skicu, crtež ili ideju i saopštite je nama. Za više od 30 naručenih panela, model Vam radimo besplatno!!! Takođe nudimo usluge CNC duboreza na drvetu, medijapanu, PVC-u i aluminijumu, izuzetno pogodno za izradu frontova nameštaja, reljefa u enterijeru i eksterijeru, Kljucne reci: Mareko, Pvc stolarija Prokuplje, pvc stolarija, prozori, vrata, veka profili, nadstrešnice od lexana, cnc usluge, pleksiglas, poliacetal, pom, pvc paneli, pvc ploče
Telefon: 027 331 261, 329 949
Mobilni telefon: 065/4449 018
PIB: 104427583
Tekuci racun: 160-257749-16
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: marekopk@gmail.com
Web-site: http://www.mareko.co.rs/

Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa

VASILIJA ĐUROVIĆA ŽARKOG

Poštanski broj
18400
Mesto
PROKUPLJE
Region
Srbija
Država
SRBIJA
Telefon
027/331 261, 329 949
Radno vreme

Radno vreme 09:00 - 17h

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.