Alu PVC stolarija PROTEC-BU
Gnjilanski put
BUJANOVAC

Alu PVC stolarija PROTEC-BU, Gnjilanski put BUJANOVAC nalazi se u delatnosti ALU PVC STOLARIJA BUJANOVAC i u kategoriji ALU PVC STOLARIJA SRBIJA, Proizvodnja aluminijumske i pvc stolarije: vrata, prozori, garažna vrata, strukturalne i polustrukturalne spuštene fasade - alu bond. Prodhimi dyerve dhe dritareve nga pvc dhe alumini, dyerve tË garazhes, fasad tË varuka nga qelq, gjysËm strurale dhe struktural, si dhe ehzekutimi, alubondit, Kljucne reci: Prodhimi dzerve dhe dritavere nga pvc dhe alumini bujanovc, alu stolarija bujanovac, pvc stolarija bujanovac
Mobilni telefon: 063/482 167
PIB: 103405054
Tekuci racun: 160-117696-68
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: info@protec-bu.net
Web-site: http://www.protec-bu.net
Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa
Gnjilanski put
Poštanski broj
17520
Mesto
BUJANOVAC
Region
Srbija
Država
SRBIJA
Telefon
017/063/482 167
Radno vreme
Radno vreme 09:00 - 17h

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.